OPOP RTB Kamen Moderator granuliniai katilai granulinis katilas katilas.lt
Renginiai, Šildymo sistemos

Katilas.lt dalyvauja didžiausioje Baltijos šalyse parodoje RESTA

RESTA 2017 tai paroda skirta žmonėms norintiems atrasti idėjų savo namų renovacijai, statybai ar remontui. RESTA 2017 parodoje viską rasite vienoje vietoje ir nebereikės švaistyti laiko leidžiant ištisas dienas keliaujant po parduotuves. Čia rasite katilas.lt su OPOP ir RTB granuliniais katilais, dujiniais katilais Immergas bei išmaniausias ir naujausias technologijas su jų specialistais, kurie iškart patars, paaiškins ir perkant daugelis pritaikys specialią parodos nuolaidą.

Katilas.lt dalyvauja RESTA 2017 parodoje. Katilas.lt taip pat neišimtis. Aplankykite mūsų stendą esantį prie 3 įėjimo, kur puikuojasi mūsų partnerių energijosparkas.lt išrikiuoti granuliniai katilai. Stende rasite įvairių gamintojų, aukštos kokybės ir išmaniosiomis technologijos paturbintus katilus. Jie atvykę iš Danijos, Čekijos ir Austrijos gamintojų rankų. Ateikite pas mus ir susipažinkite su profesionalais, kurie Jums parodys, pademonstruos ir viską išsamiai papasakos apie Jums rūpimą katilą. Jei sugalvosite įsigyti parodos metu, dar turėsite galimybę dalyvauti loterijoje, kurios prizo vertė siekia 200€ ir gausite papildomą nuolaidą!

Kas yra granuliniai katilai ir kodėl jie išmanūs?

Granulinis katilas Jums suteikia galimybę daug patogiau valdyti ir eksploatuoti savo įrenginį. Mūsų RESTA 2017 parodoje siūlomi granuliniai katilai turi išmaniąsias planšetes, kurias ne tik galite naudoti 30m atstumu nuo katilo, bet ir galite prie katilo prisijungti internetu iš bet kurio savo prietaiso. Jei žinote kaip naudotis išmaniuoju telefonu tai išmanusis granulinis katilas Jums bus vieni niekai! Tai OPOP, RTB ir Black Star+ katilai, kurie yra visiškai automatizuoti ir savarankiškai sugeba užsikurti, išsivalyti ir tiekti sau kurą. Viskas ką Jums reikės padaryti tai tik pripildyti granulių talpą, išvalyti katilą keletą kartų per metus ir retkarčiais išnešti pelenus. Visą kitą savo brangų laiką galite skirti šilumos mėgavimuisi ir linksmybėms su artimaisiais.

Jei neturite laiko ar paroda yra toli nuo namų visad galite užsukti į katilas.lt elektroninę parduotuvę, ten gyvena granuliniai katilai, dujiniai katilai ir kieto kuro katilai. Didelis pasirinkimas tiek gamintojų tiek galios atžvilgiu.  Taip pat siūlomi šilumos siurbliai ir saulės baterijos. Nedvejokite ir drąsiai keliaukite į mūsų svetainę katilas.lt arba į RESTA 2017 parodą. Jei iškils bet kokių klausimų skambinkite numeriu +37061135535 darbo valandomis ir Jums mielai padės mūsų specialistai!